Utbilda dig

Varför MSTR®?

Ärr kan orsaka smärta, minskad rörlighet, förlorad eller nedsatt känsel, försämrade nervimpulser, domningar, stickningar, stelhet, knölig bindväv, försämrad blodcirkulation, försämrat lymfflöde, svullnad, muskelsvaghet, klåda, besvär med de inre organen, minskad energi och psykiskt lidande. 
Obehandlade ärr kan medföra att andra typer av behandlingar inte fungerar, även om symptomen inte sitter just där ärren sitter.

MSTR® kan även användas för andra typer av besvär, t ex plantar fasciit, vikingasjukan, muskelbristningar, muskelspänningar och triggerpunkter.

Hur går det till?

MSTR® är en mycket mjuk behandlingsmetod utan smärtsamma ingrepp. Med fingertopparna utförs små, specialiserade grepp över ärrvävnaden. Ärret blir mjukare och mer elastiskt. Blod- och lymfcirkulation, nervimpulser och energiflöde ökar genom ärret. Detta leder till att de besvär som ärret orsakar avtar eller försvinner helt. MSTR® är en metod som verkligen förändrar liv och det spelar ingen roll hur gammalt ärret är. Effekterna visar sig oftast inom några minuter och du som är terapeut kan lära dig metoden på en endast en dag!

Kursupplägg

I denna 8-timmarskurs får du fördjupad information om den praktiska tillämpningen av MSTR®. Du får möjlighet att öva på dina kurskamrater. Kraftfullt och roligt lärande, som inkluderar hudens funktion, hur ärr bildas och hur de påverkar kroppen, emotionella/psykiska aspekter av ett ärr, indikationer och kontraindikationer, anamnes och klientkontakt och praktiska tillämpningar. I kursen tar vi också upp hur du kan använda samma teknik på t ex plantar fasciit, vikingasjukan och spända muskler.
För att bli certifierad MSTR®-terapeut ska du efter kursen genomföra ett skriftligt prov, samt utföra 5 praktikfall där du kan påvisa god information och tydliga behandlingsresultat. Om du behöver stöd och hjälp under studietiden kontaktar du din instruktör.
När du är certifierad får du, förutom ett certifikat, tillgång till logotypen "Approved practitioner", marknadsföringsvideos, terapeutgrupp på Facebook och gratis registrering på den internationella terapeutlistan.

KRAV PÅ FÖRKUNSKAPER
Diplom/certifikat från en erkänd kroppsterapiutbildning
Eller
Försäkring som täcker kroppsbehandling, samt att du kan påvisa utbildning i anatomi och fysiologi.

Utöver det ovan krävs att du också har erfarenhet av regelbunden klientkontakt. 

Kontakta Monika Lindblom om du är osäker på om du har den kunskap som krävs. 

Din instruktör

Jag, Monika Lindblom har under mina drygt 30 år som terapeut och utbildare i kroppsterapier och naturmedicin aldrig tidigare sett en behandlingsmetod med så snabba och hållbara resultat!
Ibland känns det nästan för bra för att vara sant. 

Jag är så oerhört tacksam, både för att jag själv fått lära mig denna kraftfulla metod och för att Alastair McLoughlin har givit mig förtroendet att lära ut den till andra. 

I undervisningen lägger jag stor vikt vid att du ska lära dig att känna var spänningar och förhårdnader sitter, hur djupt du kan gå och hur du utför greppen på bästa sätt. 

Redo att anmäla dig?

Anmälan sker till Alastair McLoughlin. När Monika har fått besked om din anmälan mailar hon välkomstbrev och faktura till dig. 

Follow Us

Sök